LENS TV

Charityevent

Charity Event 'Come Home'

Op donderdagavond 19 september kunnen wij elkaar ontmoeten voor een inspirerende zintuigelijke avond met als thema “Come Home”.

Reserveer voor deze avond

Meet, eat & greet
Om 18:00 uur heten wij je van harte welkom met een flûte Champagne, overheerlijke amuses en sfeervolle live muziek.

Diner
Om 19:00 uur gaan we aan tafel waar we gaan genieten van de smaaksensaties van chef kok Gaby de Gruil van het Bergpaviljoen aan de Utrechtseweg 180 in Amersfoort.

Iris Hond
Deze succesvolle pianiste, die als jonge vrouw is misbruikt en dakloos is geraakt, komt haar inspirerende levensverhaal met ons delen. Tevens zal zij achter de piano plaatsnemen voor een mini- concert.

Auction
Onder notarieel toezicht houden wij een veiling van exclusieve items waarop geboden kan worden. De opbrengst van deze veiling zal door de stichting worden ingezet voor de vrijwilligers van ‘Amsterdammers helpen Amsterdammers‘, die al 15 jaar dagelijks warme maaltijden verzorgen voor daklozen op de Oudezijds Voorburgwal.

Kosten
Voor het charity-diner-arrangement wordt een donatie van € 195,- per persoon gevraagd. Er zijn tafels voor 2, 4, 6 of 8 personen beschikbaar in overleg. Je kunt voor je zakelijke relaties meerdere tafels reserveren, maar ook voor kleinere privé gezelschappen zijn allerlei mogelijkheden, geef ons gerust je wensen door dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. Deelname is geheel aftrekbaar van de belasting dankzij de ANBI-status van onze stichting.

Reserveren

Reserveer voor deze bijzondere avond door onderstaand formulier in te vullen.

Wij wijzen op onze privacyverklaring